top of page
IMG_2569_edited.jpg

Angelique
Eigenaar/locatiemanager

In 2006 heb ik mijn diploma SPW-3 behaald. Na bijna 10 jaar in het vak te hebben gewerkt, heb ik in 2017 mijn droom waar gemaakt. Een eigen kinderopvang. Ik werk elke dag met heel veel plezier op kantoor of als invaller in een van de groepen.

Het fijnst vind ik nog steeds de onvoorwaardelijke liefde die je van de kinderen terug krijgt, als we weer een leuke activiteit doen of gewoon even lekker knuffelen.

 

Naast pedagogisch medewerker ben ik ook moeder van een prachtige dochter, Femke. In de weekenden gaan we er vaak samen op uit, waardoor ik ook weer nieuwe ideeën op doe om te gebruiken in de kinderopvang.

 

Ik ben super trots op het team pedagogisch medewerkers dat in onze groepen werkt en elke dag voor jullie kinderen zorgt. Ook zij stellen zich graag aan jullie voor.

Astrid2.jpg

Astrid
Pedagogisch beleidsmedewerker en coach

In 2008 ben ik mijn loopbaan begonnen als pedagogisch medewerker in de residentiële jeugdzorg.

Ik werkte met kinderen, waarbij sprake was van traumagerelateerde- en/of hechtingsproblematiek. Daarnaast  heb ik in die periode veel ervaring opgedaan met kinderen met een ontwikkelingsachterstand en psychiatrische problematiek.

Naast dit werk op de groep, werkte ik als ambulant gezinsbegeleider, waarbij ik ouders en kinderen, met soortgelijke hulpvragen in de thuissituatie ondersteunde.

Vanaf 2017 heb ik gewerkt als gezinscoach in Venray en hielp ik ouders en kinderen bij lichtere opvoedingsvragen.

Sinds maart 2021 werk ik met veel plezier bij Smile en coach ik de medewerkers op de groep om de best mogelijke zorg voor uw kinderen te bieden.

IMG_2521_edited.jpg

Fleur
Groepsverantwoordelijke Ollie Orka

In juni 2020 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4. Sindsdien ben ik werkzaam bij Kinderopvang Smile op de babygroep Ollie Orka.

 

Naast het werken met kinderen vind ik het in mijn vrije tijd leuk om met dieren bezig te zijn. Zo hang ik heel wat uren van mijn vrije tijd rond op de manege of wandel ik met de honden in het veld. Verder plan ik graag leuke avonden met vrienden en familie en ga ik graag dagjes weg.

IMG_2482_edited.jpg

Daisy
Groepsverantwoordelijke Hollie Haai

Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 gedaan en ben sindsdien werkzaam bij Smile.

In de afgelopen tijd heb ik op elke groep ervaring opgedaan, maar sinds januari 2022 ben ik groepsverantwoordelijke van onze bso-groep Hollie Haai.

 

Zowel tijdens het werken op de groep als in mijn vrije tijd hou ik ervan om te knutselen en te dansen.

Ook is bij mij niks te gek. 

IMG_2382_edited.jpg

Helen
Pedagogisch medewerker Dollie Dolfijn

Vanaf 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang en vanaf december 2021 versterk ik het team van Kinderopvang Smile.

Ik werk met name op peutergroep Dollie Dolfijn, maar ook op de andere groepen zet ik mij zo nu en dan in om de kinderen een fijne dag te bezorgen.

 

Ik ben recent verhuisd naar Limburg, omdat ik de natuur hier erg mooi vind. Ik maak dan ook graag lange wandelingen en ga op zoek naar verrassende locaties in de omgeving.

Timea_edited.jpg

Timea
Pedagogisch medewerker Ollie Orka

In 2019 ben ik in Hongarije afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Ik heb 10 maanden in een hongaarse kinderopvang gewerkt voordat ik naar Nederland kwam. Ik ben in januari 2021 verhuisd naar Nederland.

 

Nadat ik mijn diploma had laten waarderen, wilde ik graag in een kinderopvang werken.

Vanaf februari 2023 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Smile. Op de babygroep(Ollie Orka) zorg ik voor de baby’s en de dreumes wat ik m’n uiterste best doe.

 

Momenteel ben ik bezig met mijn Nederlandse taalniveau te verbeteren. Naast het leren van de Nederlandse taal doe ik graag iets leuks met mijn vriend of vrienden net zo als uiteten en wandelen. Verder hou ik van yoga.

IMG_2308_edited.jpg

Ivana
Assistent leidinggevende

In 2017 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4. In 2021 heb ik mijn Hbo-diploma gehaald voor de opleiding pedagogisch coach/beleidsmedewerker.

 

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Smile. Binnen de organisatie mag ik de functie van assistent-leidinggevende vervullen. Daarnaast werk ik op alle groepen om de pedagogisch medewerkers te begeleiden in hun werk binnen de opvang.

 

Door de week werk ik met heel veel plezier in de kinderopvang, maar in de weekenden sta ik op het podium als solo-zangeres.

IMG_2513_edited.jpg

Judith
Groepsverantwoordelijke Dollie Dolfijn

In juli 2017 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. 

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Smile.

Ik voel me hier vanaf het begin thuis en leer nog altijd veel bij.

Ik geniet iedere dag opnieuw van het zien van de ontwikkelingen van onze kinderen. 

Sinds januari 2022 ben ik de groepsverantwoordelijke van Dollie Dolfijn. Momenteel ben ik tevens bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. 

Naast mijn 4 werkdagen, wandel ik graag met mijn hondje. Tijdens mijn vrije dagen ben ik graag bezig met mijn hobby: het graveren van glas of hout, stickers drukken en shirts bedrukken. 

IMG_2339_edited.jpg

Gina
Pedagogisch medewerker Ollie Orka

In juni 2022 heb ik de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam bij kinderopvang Smile op alle groepen.

Het leukste aan de kinderopvang vind ik dat ik de ontwikkeling en groei van kinderen mag meemaken en mag stimuleren.

IMG_2449_edited.jpg

Daniëlle
Pedagogisch medewerker Dollie Dolfijn

 In 2010 heb ik mijn diploma Sociaal pedagogisch medewerker behaald en ben daarna gestart in de kinderopvang.

Hierin heb ik een ruime tijd gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen (0-12 jaar).

 

Vervolgens ben ik in een andere bedrijfstak gerold, namelijk ''Horeca en toerisme''. Met veel plezier heb ik ruim 7,5 jaar in deze branche gewerkt, maar ik verlangde altijd weer terug naar de kinderopvang.

 

Vanaf 1 december 2021 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Smile, met name bij onze peutergroep Dollie Dolfijn.

 

In mijn vrije tijd vind ik sport belangrijk, waarbij wielrennen mijn favoriet is. Verder vind ik het zo nu en dan leuk om creatief bezig te zijn met sierraden, waarbij mijn voorkeur vaak uit gaat naar het maken van armbanden. Sport en creativiteit staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. 

IMG_2309_edited.jpg

Dian
Pedagogisch medewerker Ollie Orka

Na het afronden van mijn opleiding tot onderwijsassistent aan het Vista College, ben ik in juli 2021 aan de slag gegaan bij Kinderopvang Smile.

Hier werk ik met veel plezier op de babygroep Ollie Orka.

Naast mijn werk volg ik momenteel een Hbo-opleiding aan de Fontys Hogeschool.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten of onderneem ik leuke dingen met vriendinnen.

IMG_2351_edited.jpg

Yanne
Pedagogisch medewerker Ollie Orka

In juni 2022 heb ik de opleiding onderwijsassistent niveau 4 afgerond.

Sinds september 2022 ben ik werkzaam binnen kinderopvang Smile.

 

Ik ben nog niet zolang gestart maar heb wel al positieve ervaringen met de kinderen, ouders en mijn collega’s opgedaan. Verder zal ik nog veel gaan leren binnen de organisatie met en van iedereen en daar heb ik dan ook veel zin in.

 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om tijd door te brengen met  mijn paard, ook onderneem ik graag dingen met vriendinnen zoals een hapje gaan eten of dagjes weg.

bottom of page