top of page
IMG_2569_edited.jpg

Angelique
Eigenaar/locatiemanager

 

In 2006 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald. Na bijna 10 jaar in het vak te hebben gewerkt, heb ik in 2017 mijn droom waar gemaakt. Een eigen kinderopvang. Ik werk elke dag met heel veel plezier op kantoor of als invaller in een van de groepen.

Het fijnst vind ik nog steeds de onvoorwaardelijke liefde die je van de kinderen terug krijgt, als we weer een leuke activiteit doen of gewoon even lekker knuffelen.

 

Naast pedagogisch professional ben ik ook moeder van een prachtige dochter, Femke. In de weekenden gaan we er vaak samen op uit, waardoor ik ook weer nieuwe ideeën op doe om te gebruiken in de kinderopvang.

 

Ik ben super trots op het team dat bij Smile werkt en elke dag voor jullie kinderen klaarstaat.

IMG_2513_edited.jpg

Judith
Groepsverantwoordelijke Dollie Dolfijn

In 2017 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

Ik geniet iedere dag opnieuw van het zien van de ontwikkelingen die de peuters doormaken. 

​​

Naast mijn werk bij Smile, wandel ik graag met mijn hond. Tijdens mijn vrije dagen ben ik graag bezig met het graveren van glas.

IMG_2482_edited.jpg

Daisy
Pedagogisch Professional Rollie Rog

In 2020 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald. Sindsdien ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik het stimuleren van de ontwikkelingsgebieden en het zien van de stappen die de kinderen hier maken.

 

Zowel tijdens het werken op de groep als in mijn vrije tijd hou ik ervan om te knutselen en te dansen.

IMG_2382_edited.jpg

Helen
Groepsverantwoordelijke Rollie Rog

In 2009 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker behaald. Vanaf december 2021 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

 

Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik dat ik de kinderen een leuke dag kan bezorgen met veel leuke activiteiten.

 

In 2021 verhuisd naar Limburg, omdat ik de natuur hier erg mooi vind. Ik maak dan ook graag lange wandelingen en ga op zoek naar verrassende locaties in de omgeving.

Lisa_edited.jpg

Lisa
Groepsverantwoordelijke Hollie Haai

In 2018 heb ik mijn diploma Onderwijsassistent behaald. Na mijn studie ben ik 4 jaar werkzaam geweest op een basisschool. Sinds april 2023 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile. 

Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik het zorgen voor de kinderen en de 1 op 1 momenten.


In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes weg. In het bijzijn van familie en vrienden kan ik daar extra van genieten. 

Dunya_edited_edited.jpg

Dunya
Pedagogisch Professional Ollie Orka

In juni 2023 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald, sindsdien ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

 

In mijn vrije tijd kun je mij vaak vinden in de sportschool, maar ik vind het ook leuk om leuke dingen te doen met mijn vrienden en gezin. Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik de diversiteit in de kinderopvang.

Christel_edited.jpg

Christel
Pedagogisch Professional Ollie Orka

In juni 2015 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
behaald, sinds september 2023 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

In mijn vrije tijd ben ik in de winterperiode bezig met wedstrijden op de zondagochtend. Ook ben ik altijd in voor leuke uitstapjes met mijn gezin.


Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik dat je krijgt te
zien hoe een kind gaat opbloeien met hun eigen leuke willetje en dat ik
mag bijdragen in hun groei en ontwikkeling.

IMG_2308_edited.jpg

Ivana
Assistent leidinggevende 
Pedagogisch coach / Beleidsmedewerker

In 2017 heb ik mijn diploma voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald en in 2021 heb ik mijn HBO diploma behaald als Pedagogisch coach/Beleidsmedewerker. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

 

Ik coach de pedagogisch professionals in hun werk binnen de opvang. Daarnaast (her)schrijf ik de beleidsplannen en andere documenten.

Als assistent-leidinggevende ben ik het aanspreekpunt voor zowel de ouders als de pedagogisch professionals en stagiaires.

Het leukste aan het werk in de kinderopvang vind ik de afwisseling tussen het werken op alle groepen en de kans om de theorie naar de praktijk te vertalen en deze constant te bewaken en verbeteren.

Door de week werk ik met heel veel plezier in de kinderopvang, maar in de weekenden tijdens het carnavalsseizoen sta ik op het podium als solo-zangeres.

IMG_2339_edited.jpg

Gina
Groepsverantwoordelijke Ollie Orka

In 2022 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald. Sindsdien ben ik werkzaam binnen kinderopvang Smile.

Het leukste aan het werk in de kinderopvang vind ik dat ik de ontwikkeling en de groei van de kinderen mag meemaken en ook mag stimuleren.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen en te zingen.

Yordanos_edited.jpg

Yordanos
Pedagogisch Professional Dollie Dolfijn

In juli 2023 heb ik mijn diploma Pedagogisch medewerker behaald, sinds november ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films te kijken en boeken te lezen. Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik het creatief bezig zijn met de kinderen en ze vooral kennis laten maken met nieuwe materialen.

IMG_2309_edited.jpg

Dian
Pedagogisch Professional Dollie Dolfijn

In juli 2021 heb ik mijn diploma Onderwijsassistent behaald. Sindsdien ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

 

Het leukste aan het werk binnen de kinderopvang vind ik dat ik een steentje bij kan dragen in de ontwikkeling van het kind.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten of onderneem ik leuke dingen met vriendinnen.

Linsey_edited.jpg

Linsey
Pedagogisch Professional Ollie Orka

In 2022 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald. Sinds april 2023 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.
 

Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik dat ik de kinderen kan zien groeien in hun ontwikkeling en dat ik ze daarbij kan ondersteunen op een positieve manier.


In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om uitstapjes te maken met mijn familie en vrienden. Ook vind ik het leuk om te koken en gerechten te maken uit verschillende keukens.

Pia1_edited.jpg

Pia
Pedagogisch Profession
al Hollie Haai

In juni 2023 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald, sindsdien ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile.

 

In mijn vrije tijd kun je mij vaak vinden in de sportschool, maar ik vind het ook leuk om leuke dingen te doen met mijn vrienden en gezin. Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik de diversiteit in de kinderopvang.

Deborah_edited.jpg

Deborah
Pedagogisch Professional Ollie Orka

In juni 2023 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald, sinds 1 december ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Smile. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen, familie of vriend. Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik het stimuleren van de ontwikkelingsgebieden en het zien van de stappen die de kinderen hier maken.

bottom of page