Wie zijn wij

Ik ben Angelique Pozun, geboren op 26-12-1983.
Ik woon in Heerlen samen met mijn dochter Femke. ( 05-10-2010)

Voordat ik Smile heb gestart, heb ik altijd in de kinderopvang gewerkt.

In 2017 is Kinderopvang Smile van de grond gekomen, en ondertussen hebben we een leuke kinderopvang met een aantal hele goede, lieve en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers.
Deze worden hieronder aan u voorgesteld.

Mijn naam is Michelle, ik ben geboren op 18-01-1996 en ik woon in Vaesrade.
Na het behalen van mijn Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 diploma, gevolgd op het Arcus college in Heerlen, heb ik anderhalf jaar gewerkt bij ’t Hummelke in Nuth. In mei 2017 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Dollie-groep met de kinderen tussen 2 en 4 jaar.

Mijn naam is Judith, ik ben geboren op 26-07-1997 en ik woon in Maastricht.
Na het behalen van mijn Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Maastricht, ben ik in augustus 2017 komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep met de kinderen tussen 0 en 3 jaar.
.

Mijn naam is Ivana, ik ben geboren op 25-08-1997 en ik woon in Brunssum.
Na het behalen van mijn Gespecialiseerd sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Maastricht, heb ik voor mijn HBO-opleiding Pedagogiek stage gelopen bij kinderopvang Smile. Ik ben gestopt met de opleiding en in maart 2018 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep met de kinderen tussen 0 en 3 jaar.

Mijn naam is Hannan, ik ben geboren 04-03-1998 en ik woon in Hoensbroek.
Na het behalen van mijn Gespecialiseerd sociaal pedagogisch medewerker niv. 4 op het Leeuweborgh te Sittard. Heb ik 1 jaar pedagogiek op het HBO gestudeerd. Hier ben ik mee gestopt en ben ik als flexmedewerker begonnen bij Timing in Maastricht.
In Jan 2019 ben ik hier gestopt en ben ik begonnen bij KDV Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep, met de kinderen tussen de 0-3 jaar.

Wesley Langen (27-10-1992)

In 2007 ben ik als vrijwilliger begonnen bij een kinderzomerkamp, na een aantal jaar heb ik coördinatorschap op mij genomen. Dit heeft tot en met 2017 mogen duren.

In 2014 heb ik mijn diploma onderwijs assistent behaald en ben ik als invalkracht op verschillende scholen werkzaam mogen zijn. Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang, hoofdstuk Smile is in januari 2019 voor mij begonnen.

Ik ben woonachtig in Heerlen, geniet graag van muziek en support Roda JC.

Mijn naam is Laura, ik ben geboren op 26-01-1996 en ik woon in Heerlen.
Na dat ik mijn diploma, pedagogisch medewerker jeugdzorgd niveau 4, had behaald, ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Ik ben werkzaam binnen de Rollie-groep, dit is de drie jarige groep. We werken hier met de methode van Uk&Puk die aan sluit aan groep 1 van de basisschool.
.
.
.
.
.
.

Mijn naam is Nina, ik ben geboren op 23-09-1995 en ik woon in Stein.

Na het behalen van mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerken niveau 4, gevolgd op het Leeuwenborgh in Sittard, ben ik 3 jaar werkzaam geweest voor kinderopvang Humankind. Vanaf september 2019 ga ik met veel plezier beginnen aan een nieuw avontuur bij kinderopvang Smile.

Mijn naam is Bo geboren op 10-12-1998.
Ik ben zojuist afgestudeerd als pedagogisch
medewerker niveau  3 op het Vista college in Heerlen.
Sinds 1 juni 2020  ben ik werkzaam bij Kinderopvang Smile.
In de babygroep werken is voor mij een grote passie.
Vanaf 2-9-2020 zal ik starten met mijn BBL opleiding gespecialiseerd medewerker niv 4.

Mijn naam is Fleur Dortants, geboren op 05-03-2001
en ik woon in Oirsbeek. Ik ben
zojuist afgestudeerd als
gespecialiseerd pedagogisch
medewerker niveau 4 op het Vista
college in Sittard. Sinds 8 juni ben ik
hier werkzaam. Ik werk op de
babygroep maar help regelmatig uit
bij de peutergroep. Verder zijn mijn

hobby’s paardrijden en leuke dingen
doen met vriendinnen.

Ik ga met veel enthousiasme hier aan
het werk en kijk er naar uit om jullie
allemaal te ontmoeten.

Mijn naam is Minoa, ik ben geboren op 23-05-2000 en ik woon in Heerlen. Ik heb de opleiding sociaal pedagogisch medewerkster behaald. Tijdens deze opleiding heb ik 2 jaar stage lopen in het speciaal onderwijs. Ik ben in juli 2020 komen werken bij kinderopvang Smile. Hier ben ik met veel plezier werkzaam in de Ollie-groep.

Daisy Nielen