Wie zijn wij

Ik ben Angelique Pozun, geboren op 26-12-1983.
Ik woon in Landgraaf samen met mijn dochter Femke. ( 05-10-2010)

Voordat ik Smile heb gestart, heb ik altijd in de kinderopvang gewerkt.

In 2017 is Kinderopvang Smile van de grond gekomen, en ondertussen hebben we een leuke kinderopvang met een aantal hele goede, lieve en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers.
Deze worden hieronder aan u voorgesteld.

Mijn naam is Michelle, ik ben geboren op 18-01-1996 en ik woon in Vaesrade.
Na het behalen van mijn Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 diploma, gevolgd op het Arcus college in Heerlen, heb ik anderhalf jaar gewerkt bij ’t Hummelke in Nuth. In mei 2017 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Dollie-groep met de kinderen tussen 2 en 4 jaar.

Mijn naam is Judith, ik ben geboren op 26-07-1997 en ik woon in Maastricht.
Na het behalen van mijn Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Maastricht, ben ik in augustus 2017 komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep met de kinderen tussen 0 en 3 jaar.
.

Mijn naam is Ivana, ik ben geboren op 25-08-1997 en ik woon in Brunssum.
Na het behalen van mijn Gespecialiseerd sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Maastricht, heb ik voor mijn HBO-opleiding Pedagogiek stage gelopen bij kinderopvang Smile. Ik ben gestopt met de opleiding en in maart 2018 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep met de kinderen tussen 0 en 3 jaar.

Wesley Langen (27-10-1992)

In 2007 ben ik als vrijwilliger begonnen bij een kinderzomerkamp, na een aantal jaar heb ik coördinatorschap op mij genomen. Dit heeft tot en met 2017 mogen duren.

In 2014 heb ik mijn diploma onderwijs assistent behaald en ben ik als invalkracht op verschillende scholen werkzaam mogen zijn. Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang, hoofdstuk Smile is in januari 2019 voor mij begonnen.

Ik ben woonachtig in Heerlen, geniet graag van muziek en support Roda JC.

Mijn naam is Laura, ik ben geboren op 26-01-1996 en ik woon in Heerlen.
Na dat ik mijn diploma, pedagogisch medewerker jeugdzorgd niveau 4, had behaald, ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Ik ben werkzaam binnen de Rollie-groep, dit is de drie jarige groep. We werken hier met de methode van Uk&Puk die aan sluit aan groep 1 van de basisschool.
.
.
.
.
.
.

Mijn naam is Fleur Dortants, geboren op 05-03-2001
en ik woon in Oirsbeek. Ik ben zojuist afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 op het Vista college in Sittard. Sinds 8 juni ben ik hier werkzaam. Ik werk op de
babygroep maar help regelmatig uit bij de peutergroep.
Verder zijn mijn
hobby’s paardrijden en leuke dingen
doen met vriendinnen.
Ik ga met veel enthousiasme hier aan
het werk en kijk er naar uit om jullie
allemaal te ontmoeten.

Mijn naam is Daisy Nielen en ik ben geboren op 23-04-2001.

Ik vind het leuk om te knutselen, tekenen en met de kinderen iets creatiefs doen. En vooral lekker gek met de kinderen doen. Ik zal op BSO Hollie te vinden zijn voor de Voorschoolse en de Naschoolse.

Mijn naam is Andrea, ik ben geboren op
07-11-1991 en woon in Heerlen.

Na het behalen van mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 heb ik op verschillende plekken gewerkt . Zo ben ik begonnen bij een peuteropvang daarna bij een sport BSO en sinds Maart 2021 ben ik het team komen versterken bij KDV Smile. 

Groetjes Andrea

Mijn naam is Astrid Moust en vanaf 1 maart ben ik werkzaam als pedagogisch coach en beleidsmedewerker bij Kinderopvang Smile. In 2008 ben ik mijn loopbaan begonnen als pedagoog in de residentiële jeugdhulpverlening. In de daarop volgende jaren heb ik gewerkt als ambulant hulpverlener en gezinscoach. Samen met mijn zoon Casper, vriend Edwin en kat Ollie woon ik in Maastricht.