Wie zijn wij?

Ik ben Angelique Pozun, geboren op 26-12-1983.
Ik woon in Heerlen samen met mijn dochter Femke. ( 05-10-2010)

Tot 2 jaar geleden heb ik altijd in de kinderopvang gewerkt, maar na ontslag ben ik bij Subway aan de slag gegaan.

Vorig jaar is Kinderopvang Smile van de grond gekomen, en ondertussen hebben we een leuke kinderopvang met ook een paar hele leuke pedagogisch medewerksters.
Deze worden hieronder aan u voorgesteld.

Mijn naam is Michelle, ik ben geboren op 18-01-1996 en ik woon in Vaesrade.
Na het behalen van mijn Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 diploma, gevolgd op het Arcus college in Heerlen, heb ik anderhalf jaar gewerkt bij ’t Hummelke in Nuth. In mei 2017 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Dollie-groep met de kinderen tussen 2 en 4 jaar.

Mijn naam is Judith, ik ben geboren op 26-07-1997 en ik woon in Maastricht.
Na het behalen van mijn Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Maastricht, ben ik in augustus 2017 komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep met de kinderen tussen 0 en 3 jaar.

Mijn naam is Charlotte, ik ben geboren op 04-03-1996 en ik woon in Sittard.
Na het behalen van mijn Gespecialiseerd sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Maastricht, heb ik 2 jaar gewerkt bij Samenspelen in Maastricht en een jaar bij Uppendupke in Maastricht. In juli 2018 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Dollie-groep met de kinderen tussen 2 en 4 jaar.

Mijn naam is Ivana, ik ben geboren op 25-08-1997 en ik woon in Brunssum.
Na het behalen van mijn Gespecialiseerd sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Maastricht, heb ik voor mijn HBO-opleiding Pedagogiek stage gelopen bij kinderopvang Smile. Ik ben gestopt met de opleiding en in maart 2018 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep met de kinderen tussen 0 en 3 jaar.

Mijn naam is Denise, ik ben geboren op 17-11-1996 en ik woon in Munstergeleen.
Na het behalen van mijn Gespecialiseerd sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 diploma, gevolgd op het Leeuwenborgh in Sittard, heb ik gewerkt bij Kidts. In oktober 2018 ben ik komen werken bij Kinderopvang Smile. Met veel plezier ben ik werkzaam in de Ollie-groep met de kinderen tussen 0 en 3 jaar.