Tarieven

Kinderopvang Smile is betaalbaarder dan u denkt! Afhankelijk van uw inkomen krijgt u een groot deel van de kosten vergoed door de kinderopvangtoeslag.

Tarief kinderdagverblijf 2018
Bij kinderdagverblijf Smile betaald u per uur. Dit betekend dat u alleen de uren afneemt die u nodig heeft. Dus geen vaste dagdelen!
Opvangtijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur:
Vast contract: € 7,45 per uur.
Flexibele uren: € 7,75 per uur.

Het maximale bedrag dat de belastingdienst vergoed is: € 7,45.

Tarief Buitenschoolse opvang 2018
Bij BSO Smile betaald u ook per uur.
Opvangtijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur:
Vast contract incl. vakantieopvang: € 6,95 per uur.
Vast contract excl. vakantieopvang: € 7,20 per uur.
Alleen vakantieopvang: € 7,40 per uur.
Flexibele uren: € 7,70 per uur.

Het maximale bedrag dat de belastingdienst vergoed is: € 6,95.

 

We proberen een zo flexibel mogelijke instelling te hebben, maar we zullen er toch een paar regels voor moeten handhaven. Bij deze de regels voor de ouders die een flexibel contract hebben:

  • Flex roosters kunnen doorgegeven worden zo snel als ze bekend zijn.
  • Roosters worden doorgegeven via de ouderlogin op onze website.
  • Roosters die worden doorgegeven op de vrijdag voor de opvang week VOOR 12 uur worden gewoon ingepland met het normale flex uurtarief a € 7,75 per uur.
  • Roosters die binnen komen NA 12 uur op de vrijdag of in het weekend VOOR de opvangweek, worden alleen ingepland op beschikbaarheid. Deze uren zullen op maandag bekeken worden. Ook zullen er dan extra administratieve kosten in rekening gebracht worden in de vorm van een duurder uurtarief a € 8,00 per uur.
  • Ingeroosterde uren worden gefactureerd, ook al maakt u er geen gebruik van. Meld u uw kind af voor de opvangweek VOOR 12 uur, dan kan uw kind nog uitgepland worden.

Rekentool

Combineert u de zorg voor uw kind met werk of studie, dan komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Uw inkomen en gezinssituatie bepalen hoe hoog deze is. Met de rekentool van de belastingdienst kunt u uitrekenen hoeveel u maandelijks betaalt en wat u van de Belastingdienst terugkrijgt.

Houd uw jaarinkomen en dat van uw partner bij de hand. U vindt deze gegevens op uw loonstrook, jaaropgave of opgave inkomstenbelasting.

Calculator

 

Facturering en betaling
Ronde de 18de van elke maand ontvangt u van ons een factuur met de afgenomen uren. Betaling vindt plaats via een automatische incasso die wordt afgeschreven op de 22ste van de maand, voorafgaand aan de maand waarin de kinderopvang plaats vindt.