Foto’s

Dit zijn foto's van alle groepen. Ze zullen hier allemaal voorgesteld worden.

Voor meer foto's verwijzen we u graag naar onze facebookpagina.

Ollie Orka.

Ollie Orka is onze baby/dreumes groep voor kinderen van 0-3 jaar. Vanaf de leeftijd van 2 jaar bekijken we of ze klaar zijn voor onze peutergroep. We hebben de afspraak dat als er een baby onder één jaar in deze stamgroep is, we ALTIJD met 2 pedagogisch medewerkers op de groep staan. Dit om alle kinderen evenveel aandacht te kunnen geven.

Dollie Dolfijn

Dollie Dolfijn is onze peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar. In de groep hebben we de afspraak dat vanaf 8 kinderen we met 2 pedagogisch medewerkers op de groep staan. In deze groep wordt er meer naar school toe gewerkt, door bijvoorbeeld spelletjes of activiteiten die voorbereiden op school. Als er plek is in groep Rollie zal het kind hier naartoe doorstromen als hij/zij 3 jaar wordt, zindelijk is en niet meer slaapt. Hier is de stamgroep maximaal 16 kinderen.

Rollie Rog

Rollie Rog is onze groep van 3 jarigen. In deze groep zullen we gericht gaan werken op een goede en makkelijkere instroom naar school. We werken met de methode Uk & Puk, die we als leidraad gaan gebruiken. Deze methode sluit naadloos aan op de methode Schatkast die Basisschool de Wegwijzer gebruikt. Hier is de stamgroep maximaal 8 kinderen.

Hollie Haai

Bij BSO SMILE vinden wij het belangrijk dat de kinderen na een drukke schooldag tot rust kunnen komen. Dit proberen wij te bereiken met een huiselijke sfeer en verschillende activiteit keuzes.

De kinderen hebben zelf afspraken gemaakt hoe ze het gezellig houden op de BSO. Hierdoor verwijzen wij terug naar de eigen gemaakte afspraken in plaats van opgelegde regels.

Naast de gebruikelijke thema’s als de jaargetijden, Halloween, Sinterklaas, Kerst etc. hebben wij ook thema’s als ridders en prinsessen, superhelden en muziek.

Aan de hand van de thema’s worden activiteiten en de decoratie aangepast.

Speelgang

Op onze speelgang kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren.